Liceenii în vizită la Senatul României

  • Un nou domeniu în programul MyWaY: Ştiinţe politice

Timp de două zile, elevii din clasele a X-a şi a XI-a, beneficiarii direcţi ai proiectului „Descoperirea abilităţilor vocaţionale, primul pas către succes“, cofinanţat de Primăria Sectorului 2 şi implementat de Fundaţia pentru Educaţie şi Vocaţie în perioada august – noiembrie 2022, s-au aflat în vizită la Senatul României. Invitaţia a venit din partea doamnei senator Monica Anisie, președintele Comisiei pentru Învățământ din Camera superioară a Parlamentului României.

Adolescenții s-au bucurat de un tur ghidat al Palatului Parlamentului, aflând o serie de curiozități despre cea mai emblematică clădire din România, asistând timp de câteva minute la ședința de lucru a senatorilor, urmărind discuțiile din timpul aprobării subiectelor de pe ordinea de zi.

La final, liceenii au fost invitați în camera Comisiei pentru Învățământ unde a fost generat un dialog interesant despre ultimele inițiative legislative, adresând o serie de întrebări doamnei senator, dar și venind cu propuneri pentru o bună implementare din perspectiva vârstei lor.

„Mi s-a părut foarte interesant că am avut ocazia să vizităm această instituţie şi mai ales că doamna senator ne-a răspuns la o parte din întrebări. M-aş bucura ca altă dată să asistăm şi la o şedinţă întreagă în plen şi chiar să luăm cuvântul. Sunt deschisă să particip mereu la acest gen de vizite“, ne-a spus Ioana Stănescu de la Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc“.

La rândul lui, David Cojocaru, elev la Liceul Teoretic Bilingv „Ita Wegman”, ne-a mărturisit că a fost o experienţă interesantă şi i-a plăcut tot ce a văzut și a auzit, învățând multe lucruri.

„Apreciez foarte mult implicarea celor de la Fundaţia pentru Educaţie şi Vocaţie de a ne integra într-o serie de activităţi interesante pentru noi, liceenii de azi. Ai un sentiment deosebit să treci pragul unei asemenea instituţii şi timp de câteva minute să fii chiar în mijlocul evenimentelor, acolo unde se votează legile. Este o iniţiativă de care m-am bucurat şi cred că mediul politic are nevoie ca noi, adolescenţii, să fim şi mai implicaţi din perspectiva mai multor poziţii“, ne-a declarat Teodora Berca, elevă la Colegiul Naţional „Spiru Haret“.

De asemenea, tot la inițiativa doamnei senator prof. Monica Cristina Anisie, am conturat un nou domeniu de activitate pe lista de internship-uri a programului MyWaY: Ştiinţe politice. Astfel, adolescenții care își doresc să activeze în acest domeniu vor avea posibilitatea de a participa la o experienţă reală chiar în Senat, la Comisia pentru Învăţământ, unde vor asista la şedinţele de lucru ale membrilor, vor purta discuţii interesante şi constructive cu studenţii aflaţi în stagii de practică şi chiar vor beneficia de şedinţe de mentorat cu doamna senator.

O experiență valoroasă atât pentru cei care își doresc o viitoare carieră în domeniul Științelor Politice, dar și pentru ceilalți care au avut, pentru prima dată, oportunitatea unei interacțiuni directe cu scena politică românească.

Au fost două zile pline de noutăți în care liceeni participanți au trăit experiențe noi și au putut urmări activitatea desfășurată la una dintre cele mai importante instituții ale statului român.

Mulțumim pentru invitație și implicare!

„Descoperirea abilităţilor vocaţionale, primul pas către succes!“, proiect cofinanţat de Primăria Sectorului 2, o piatră de temelie pentru conturarea orientării în carieră a liceenilor!

COMUNICAT DE PRESĂ

Bucureşti, 11 noiembrie 2022

„Descoperirea abilităţilor vocaţionale, primul pas către succes!“, proiect cofinanţat de Primăria Sectorului 2, o piatră de temelie pentru conturarea orientării în carieră a liceenilor!

Conferinta finala - Proiect S2 - FEDEVO

Conferinţa finală a proiectului „Descoperirea abilităţilor vocaţionale, primul pas către succes!“, cofinanţat de Primăria Sectorului 2 a fost găzduită de Colegiul Naţional „Mihai Viteazul“. Un număr impresionant de participanţi a răspuns invitaţiei organizatorului, echipa Fundaţiei pentru Educaţie şi Vocaţie (FEDEVO), de a lua parte la evenimentul în care s-au prezentat rezultatele proiectului, dar mai ales au fost discutate iniţiative de continuare a acestui demers educaţional apreciat de comunitatea şcolară (elevi şi părinţi), de comunitatea didactică (autorităţi şi reprezentanţi ai instituţiilor de învăţământ), de autorităţile publice centrale şi locale, de mediul de business (reprezentanţi ai companiilor partenere) și mass-media.

Proiectul desfăşurat în perioada august – noiembrie 2022, a oferit oportunitatea unui număr de 100 de liceeni de a participa gratuit la activități de testare vocațională, consiliere în carieră și stagii de practică la companiile partenere. Toți liceenii care au aplicat la acest proiect au avut o șansă reală și egală de a fi integrați în acest demers educațional la nivelul comunității școlare din Sectorul 2, valorificându-și cunoștințele în mod practic, dar mai ales descoperind, într-un mod conștient, rolul lor în societate ca viitori adulți, activi în domeniile de interes pentru ei.

Proiectul a cuprins următoarele etape: întâlnirea cu echipa formată din psiholog specializat și consilier educațional, testarea vocațională, stagiul de practică – internship la compania parteneră aleasă, în domeniul de activitate de interes, orientarea vocațională – ca o chintesență a tuturor activităților desfășurate de liceeni și sesiunea de mentorat cu un business coach.

Conferinta finala - Proiect S2 - FEDEVOEvenimentul a fost onorat de prezenţa doamnei senator prof. Monica Cristina Anisie, președintele Comisiei pentru Învățământ din Camera superioară a Parlamentului României care a apreciat și a încurajat acest proiect, menționând că generația actuală de liceeni are nevoie de asemenea iniţiative educaţionale care să le ofere conştientizarea unei orientări profesionale corecte pentru viitor. De asemenea, a lansat o invitaţie publică elevilor din sală şi altor colegi de generație de a fi prezenți la Parlamentul României, unde vor putea fi alături de senatori şi deputaţi, într-o zi de lucru. O iniţiativă pe care FEDEVO o salută, o susţine şi o încurajează și o va implementa cu grupele de liceeni, pentru a explora domeniul de activitate, ştiinţe politice.

Un alt invitat special al evenimentului a fost doamna Inspector școlar general adjunct, prof. Amalia Stoenescu care a precizat că tinerii au nevoie de proiecte educaţionale care să iasă din sfera instituţională a şcolii şi să le ofere întâlniri cu specialişti din diferite domenii de activitate, dar şi experienţe practice în mediul de business. „Decizia viitoarei cariere trebuie să fie a voastră şi trebuie să o luaţi pentru voi, este drumul pe care păşiţi şi în care trebuie să aveţi încredere“, a precizat prof. Amalia Stoenescu.

Prezent la eveniment, domnul Marian Crăciun, doctor în Ştiinţele educaţiei, preşedintele Asociaţiei Consilierilor Români şi consilierul educațional al proiectului, le-a transmis liceenilor prezenţi: „fiecare pas pe care îl faceţi este pentru binele vostru! Vă încurajez să vă identificaţi resursele necesare şi să vă găsiţi calea. Acest proiect a fost un prim pas pentru voi, mai departe viitorul vă aparţine“!

Business coach-ul sesiunilor de mentorat din cadrul proiectului, Laura Dragomir, un nume în mediul privat ca şi strateg în comunicare, trainer și mentor, i-a încurajat pe liceeni să facă ceea ce le place pentru că doar aşa vor munci cu bucurie.

Acest proiect, ca o inițiativă educațională absolut necesară pentru elevii de liceu în orientarea lor în carieră, a fost susținut în mod deosebit, pe durata celor patru luni de desfășurare, de reprezentanții instituțiilor de învățământ din sectorul 2, de consilierii școlari și de profesorii diriginți care au venit într-un număr foarte mare la Conferința finală a proiectului pentru diseminarea rezultatelor. Liceenii prezenți la eveniment, părinții acestora, dar și invitații lor, adolescenți care au aflat de programul de orientare vocațională ne-au fost aproape, deschizând un dialog valoros în urma căruia toți au realizat importanța alegerii conștiente a unui domeniu profesional viitor. Ambasadorii programului MyWaY, colegi mai mari care au trecut prin experienţa acestui program de orientare vocaţională, au fost prezenți alături de tânăra generație, împărtășindu-le din propriile experiențe și oferindu-le tot sprijinul.

Conferinta finala - Proiect S2 - FEDEVO

„Descoperirea abilităţilor vocaţionale, primul pas către succes!“ este un proiect de orientare vocațională care îmbină teoria cu practica și a fost validat și primit cu entuziasm de companiile partenere dornice să implice liceenii în stagii de practică și să le ofere experiențe aplicate pentru domeniul lor de activitate.

Am reușit să creăm o punte între instituțiile de învățământ și firmele private și asta înseamnă mai mulți liceeni bine pregătiți pentru piața muncii. „Am văzut tineri entuziaşti, interesaţi de viitorul lor şi cu dorinţa de a învăţa“, a spus domnul Sorin Cosmescu  – CEO EXE Software, compania parteneră pentru domeniul de activitate IT&C. Domnul Petruţ Gheorghiţă – reprezentant JASILL Accounting & Business, compania parteneră pentru domeniile de activitate Financiar-Bancar şi Resurse Umane, a precizat că este nevoie de un asemenea proiect care să aclimatizeze tinerii cu mediul real de business în care ei pot lucra pe viitor. La rândul ei, doamna psiholog Carmen Buşi, cea care a deschis uşa cabinetului său invidual pentru stagiile de practică în domeniul Psihologiei, a apreciat acest proiect care are misiunea de a schimba şi contura destine şi i-a încurajat pe tineri să descopere cine sunt şi mai ales ce vor să devină.

Fondatorul programului MyWaY, sub egida căruia am conturat proiectul,  „Descoperirea abilităţilor vocaţionale, primul pas către succes!”  şi Preşedintele Fundaţiei pentru Educaţie şi Vocaţie, prof. Daniela Vasilescu a mulţumit tuturor celor prezenţi şi, mai ales, acestor liceeni curajoşi, implicați, hotărâţi să schimbe ceva în parcursul lor profesional. „O societate modernă se bazează pe oameni educaţi. Cred în voi, tinerii de azi, că puteţi fi o voce pentru generaţia voastră şi puteţi deveni liderii de succes de mâine. Avem nevoie de o strategie la nivel naţional pentru liceeni, prin care aceştia îşi pot valorifica cunoştinţele în mod practic, descoperind totodată rolul lor ca viitori adulți, activi în domeniile de interes pentru ei“, a declarat prof. Daniela Vasilescu.

Conferinta finala - Proiect S2 - FEDEVO

La finalul Conferinţei, cei 100 de beneficiari ai proiectului au primit din partea echipei FEDEVO mapa personalizată cu raportul de evaluare vocațională, diploma și adeverința de participare și au oferit comunității de elevi din care fac parte Resurse educaționale deschise – un padlet cu recenzii scrise și testimoniale video cu scopul de informare și conștientizare a importanței consilierii în carieră pentru luarea celor mai corecte decizii de viitor.

*************

„Descoperirea abilităţilor vocaţionale, primul pas către succes!“ este un proiect cofinanţat de Primăria Sectorului 2, care la finalul calendarului de activităţi, bifează atingerea scopului și a obiectivelor generale stabilite, elevii din cadrul grupului țintă dobândind o serie de competențe specifice și în același timp experiență în vederea pregătirii pentru alegerea viitorului profesional și integrarea pe piața muncii, în condițiile concurențiale în care vor acționa.

Mulțumim tuturor partenerilor pentru deschiderea de a colabora în aceste proiecte educaționale de mare impact pentru tânăra generație!

Împreună dăm valoare învăţării prin experienţă pentru a forma profesioniştii de mâine!

100 de liceeni din Sectorul 2 participă gratuit la proiectul „Descoperirea abilităților vocaționale, primul pas către succes”

Advertorial în revista BIZ

În perioada august – noiembrie 2022, Fundația pentru Educație și Vocație alături de Primăria Sectorului 2 desfăşoară proiectul „Descoperirea abilităților vocaționale, primul pas către succes” – o campanie de informare, conștientizare și sensibilizare a liceenilor cu privire la importanța testării vocaționale și a consilierii în carieră, ca piloni fundamentali în traseul lor profesional. Proiectul este conturat sub egida programului MyWaY, un „expert” care sprijină adolescenții în parcurgerea pașilor demersului lor aspirațional și formarea ca viitori lideri.

„Descoperirea abilităților vocaționale, primul pas către succes” se adresează elevilor din clasele a X-a și a XI-a, de la cele 23 de licee aflate pe raza Sectorului 2, ca beneficiari direcți, precum și părinților acestora, ca beneficiari indirecți.

Valoarea adăugată a proiectului pentru elevii participanți este însăși învățarea experiențială în cadrul stagiilor de practică la companiile partenere, aducând împreună pasiunea tinerilor și nevoile reale din mediul privat autohton. Astfel, elevii de liceu vor interacționa cu echipe de profesioniști din departamentele companiilor, participând activ și înțelegând fluxul unor activități. Profesia dorită de ei devine o experiență reală ce le oferă ocazia de a construi în mod asumat drumul lor în viață și de a contribui cât mai armonios în societate.

Citește mai mult pe revistabiz.ro.

Ce înseamnă o carieră pentru tânăra generație?

Prima activitate a proiectului „Descoperirea abilităţilor vocaţionale, primul pas către succes”, cofinanţat de Primăria Sectorului 2, s-a derulat online, în întâlniri de tip workshop cu psiholog specializat Gabriela Cunţan şi consilier educaţional Marian Crăciun.

Beneficiarii direcţi ai proiectului, cei 100 de elevi din clasele a X-a şi a XI-a din liceele de pe raza Sectorului 2 au fost provocați în discuții informale: „Ce înseamnă o carieră pentru voi?”, „Cine ia decizia pentru viitorul vostru?”, „Cum se iau deciziile de carieră?” au fost câteva din întrebările lansate către ei cu scopul de a identifica răspunsuri care să le aducă adolescenţilor claritate şi conştientizare în alegerea unui viitor traseu profesional.

„Eu consider că deciziile de carieră se iau în timp, deoarece un tânăr trebuie sa își formeze o personalitate și niște interese. După aceea, jobul trebuie să se încadreze în aceste preferințe și hobby-uri. Cariera reprezintă modul în care voi trăi în viață și viitorul meu”, a spus Mihnea Alexandru Vișan, elev la Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc”. La rândul ei Amalia Gabriela Dumitrașcu de la Colegiul Naţional „Catemir Vodă” a menţionat: „Cariera reprezintă o parte din viitorul meu, să am un job în care să fac ceea ce îmi place”.

Prima alegere importantă a acestor tineri a fost, cu siguranţă, cea a liceului la care sunt elevi în acest moment. Pentru unii au contat notele obţinute la evaluarea naţională, pentru alţii recomandările, pentru o altă parte informaţiile pe care le-au găsit în mediul online despre activităţile, avantajele şi performanţele obţinute în timp de elevii acestor instituţii de învăţământ.

„Am decis liceul datorită mediei, avantajele pe care le am citit pe site-ul școlii, lucrurile bune auzite de colegi și poziționarea lui față de casă”, spune Alexia Teodora Gheorghiu. Perioada liceului este extrem de importantă pentru adolescent, deoarece înseamnă nu doar o pregătire pentru viaţa profesională, ci posibilitatea de dezvoltare pentru întreaga viaţă şi pentru ansamblul personalităţii sale.

Acum, fie că sunt elevi în clasa a X-a sau a XI-a, îşi doresc ca hotărârea pentru viitoarea opţiune de studiu, cea de învăţământ superior, sau chiar cea a carierei să fie a lor! O decizie asumată corect care să aibă la bază abilităţile şi pasiunile pe care le au şi care să îi ajute să îşi creioneze o strategie care să le aducă un viitor profesional de succes!

Alegerile făcute în deplină congruență între mintea și sufletul tânărului, între ce gândește și ce manifestă, îi vor aduce pace și liniște alături de dorința permanentă de a se dezvolta pe sine și modul în care trăiește. Adolescența reprezintă și perioada propulsării în social, nivelul expectațiilor sociale, a diversității cerințelor pentru relațiile interpersonale sunt mult mai intense decât cele prezente la celelalte vârste; în esență, adolescența este perioada confruntării dintre valorile sociale și realitatea socială. Performanța joacă un rol important în dinamica motivațională. Ea este și o consecință a motivației, deoarece cu cât un elev este mai motivat, cu atât performanța sa va fi mai bună. Un elev motivat va persevera mai mult, va utiliza strategii de învățare adecvate, care îi vor influența performanța.

Scopul proiectului “Descoperirea abilităților vocaționale, primul pas către succes” este de a-i ghida pe aceşti liceeni în identificarea drumului vocațional și în transformarea pasiunilor în căi de urmat pentru viitoarea lor carieră, armonizând latura cognitivă cu cea afectivă, atitudinală și comportamentală.

Detalii despre proiect se găsesc aici. Suntem alături de această generaţie cu un demers educaţional integrat şi valoros pentru ca împreună să formăm profesioniştii de mâine ai societăţii de azi!

 

Proiectul „Descoperirea abilităţilor vocaţionale, primul pas către succes“, cofinanţat de Primăria Sectorului 2 – Apariții în presă

Proiectul „Descoperirea abilităţilor vocaţionale, primul pas către succes“, cofinanţat de Primăria Sectorului 2 – în presă

Un proiect integrat prin care 100 de liceenii din Sectorul 2 vor avea oportunitatea de a participa gratuit la un demers educaţional valoros pentru viitorul lor parcurs profesional: testare vocațională, consiliere în carieră, internship la companii.

Ne bucurăm și mulțumim partenerilor media care susțin educația și sunt alături de tânăra generație!

Apariții în presă

  • Ziarul News

https://ziarulnews.ro/2022/09/13/100-de-liceeni-din-sectorul-2-participa-gratuit-la-proiectul-descoperirea-abilitatilor-vocationale-primul-pas-catre-succes/

  • Spot Media

https://spotmedia.ro/stiri/educatie/100-de-liceeni-din-sectorul-2-participa-gratuit-la-proiectul-descoperirea-abilitatilor-vocationale-primul-pas-catre-succes

  • România pozitivă

http://www.romaniapozitiva.ro/bucuresti/100-de-liceeni-din-sectorul-2-participa-gratuit-la-proiectul-descoperirea-abilitatilor-vocationale-primul-pas-catre-succes/

  • Comunicate de afaceri

https://www.comunicatedeafaceri.ro/educatie/100-de-liceeni-din-sectorul-2-participa-gratuit-la-proiectul-descoperirea-abilitatilor-vocationale-primul-pas-catre-succes

  • Opinia Naţională

http://opinianationala.ro/wp-content/uploads/2022/09/1016.pdf

FACEBOOK

  • Spot media

https://www.facebook.com/spotmedia.ro/posts/pfbid0yyiH9SmBLUdr7QeJ1sDebjRrHDXbmngdm3vgQFyJXDbsbo7TsmYH3eZoLQemQ8ptl

  • România pozitivă

https://www.facebook.com/RomaniaPozitiva

  • Florin Ghindă

https://www.facebook.com/florin.ghinda/

 

100 de liceeni din Sectorul 2 participă gratuit la proiectul „Descoperirea abilităților vocaționale, primul pas către succes”

Un proiect de testare vocațională, consiliere în carieră și internship pentru elevii din clasele a X-a și a XI-a din instituțiile de învățământ de pe raza sectorului 2, cofinanţat de Primăria Sectorului 2.

În perioada august – noiembrie 2022, Fundația pentru Educație și Vocație alături de Primăria Sectorului 2 desfăşoară proiectul „Descoperirea abilităților vocaționale, primul pas către succes” – o campanie de informare, conștientizare și sensibilizare a liceenilor cu privire la importanța testării vocaționale și a consilierii în carieră, ca piloni fundamentali în traseul lor profesional. Proiectul este conturat sub egida programului MyWaY, un „super expert” care sprijină adolescenții în parcurgerea pașilor demersului lor aspirațional și formarea ca viitori lideri.

„Descoperirea abilităților vocaționale, primul pas către succes” se adresează elevilor din clasele a X-a și a XI-a, de la cele 23 de licee aflate pe raza Sectorului 2, ca beneficiari direcți, precum și părinților acestora, ca beneficiari indirecți.

100 de liceeni vor avea șansa să se înscrie gratuit în acest proiect care vizează consilierea în carieră cu accent pe testarea vocațională și implementarea unor stagii de practică (internship) realizate la companiile partenere, în domenii precum : medicină, mediul de afaceri, psihologie, management turistic și hotelier, Horeca, juridic, jurnalism, marketing și comunicare, finanțe-bănci, resurse umane, arhitectură.

Scopul proiectului „Descoperirea abilităților vocaționale, primul pas către succes” îl reprezintă ghidarea liceenilor pentru identificarea drumului vocațional și transformarea pasiunilor în căi de urmat pentru viitoarea lor carieră, fiind un program care armonizează latura cognitivă a adolescentului cu cea afectivă, atitudinală și comportamentală.

Cele 23 de licee de pe raza Sectorului 2 care participă în proiect sunt: Colegiul Naţional „Mihai Viteazul“, Colegiul Naţional „Cantemir Vodă“, Colegiul Naţional „Iulia Haşdeu“, Colegiul Naţional „Spiru Haret“, Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc“, Colegiul Naţional „Emil Racoviţă“, Colegiul Naţional „Victor Babeş“, Liceul Teoretic „Ady Endre“, Liceul Teoretic „C. A. Rosetti“, Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu“, Liceul Teoretic „Lucian Blaga“, Liceul Teoretic Waldorf, Şcoala Centrală, Liceul Teoretic Bilingv „Ita Wegman“, Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida“, Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau“, Liceul Teoretic Traian, Liceul Tehnologic Sfântul Pantelimon, Colegiul Economic Hermes, Colegiul Economic „A. D. Xenopol“, Liceul Tehnologic „Nikola Tesla“, Liceul Tehnologic „Ion I. C. Brătianu“, Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi“.

Până pe data de 16 septembrie 2022, liceenii se pot înscrie în proiect accesând link-ul, prin completarea formularului de înscriere.

Criteriile de selecţie
Redactarea unei scrisori de motivaţie de maximum 250 de cuvinte în care se va ţine cont de motivarea intenţiei, descrierea intereselor profesionale şi se vor detalia activităţile extracurriculare din ultimii 2 ani.

Selecția celor 100 de elevi care alcătuiesc grupul țintă va fi realizată de către echipa de proiect și va avea loc în data de 19 septembrie 2022, iar lista va fi publicată în aceeaşi zi.

 

Etapele de desfășurare ale proiectului
• Întâlnire cu psiholog specializat și consilierul educațional
• Testare vocațională
• Orientare vocațională pe baza testului – concluzii şi recomandări
• Internship de 1 săptămână la o companie parteneră aleasă
• Sesiune colectivă de mentorat cu business coach
• Realizare KIT Resurse Educaționale Deschise

Fundația pentru Educație și Vocație propune un proiect special conceput pentru comunitatea elevilor de liceu din Sectorul 2, sub egida programului MyWaY. Proiectul are ca obiectiv o abordare integrată în care, pe lângă testarea vocațională și orientarea în carieră a tinerilor, oferim stagii de practică la companii partenere, unde elevii au oportunitatea de a învăța și experimenta într-un context profesional real. Activitățile proiectului au rolul de a forma absolvenți care să își găsească locul și valoarea în societate. Construim împreună bazele unor viitori oameni de succes!“, spune Prof. Daniela Vasilescu, Președinte Fundaţia pentru Educaţie şi Vocaţie.

Proiectul a identificat și acoperă, prin activitățile pe care le propune, o nevoie stringentă a elevilor de liceu, în special în rândul celor din clasele terminale, de a fi ghidați și consiliați în alegerea studiilor superioare și a viitoarei cariere. Proiectul „Descoperirea abilităților vocaționale, primul pas către succes!” își propune să introducă o nouă paradigmă în peisajul educațional la nivelul comunității școlare a Sectorului 2, îmbinarea teoriei cu practica. Valoarea adăugată a proiectului pentru tinerii participanți este însăși învățarea experiențială în cadrul stagiilor de practică la companiile partenere.

Construim împreună un viitor profesional de succes pentru generaţiile de adolescenţi!

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Bucureşti, 13 septembrie 2022